LimeSurvey logo

Translation of LimeSurvey 6.x: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (5,348) Translated (1,226) Untranslated (3,977) Waiting (0) Fuzzy (145) Warnings (1)
1 2 3 4 5 82
Prio Original string Translation
Full responses Përgjegjjet e plota Details

Full responses

Përgjegjjet e plota
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:09
Date added (local):
Calculating...
References:
Priority:
normal
More links:
Incomplete responses Përgjegjet e mangëta Details

Incomplete responses

Përgjegjet e mangëta
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:09
Date added (local):
Calculating...
References:
Priority:
normal
More links:
%s records where the number of fields does not match %s rekorde ku numri i fushave nuk përkon Details

%s records where the number of fields does not match

%s rekorde ku numri i fushave nuk përkon
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:10
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Helda
References:
Priority:
normal
More links:
Line %s: Fields found: %s Expected: %s Rreshti %s: Fusha të gjetura: %s Të pritshme: %s Details

Line %s: Fields found: %s Expected: %s

Rreshti %s: Fusha të gjetura: %s Të pritshme: %s
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:10
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Helda
References:
Priority:
normal
More links:
URL for a respondent to opt-in to this survey Adresa pët heqjen dorë nga plotësimi Details

URL for a respondent to opt-in to this survey

Adresa pët heqjen dorë nga plotësimi
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:10
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Helda
References:
Priority:
normal
More links:
Size Madhësia Details

Size

Madhësia
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:09
Date added (local):
Calculating...
References:
Priority:
normal
More links:
Relevance Lidhshmëria Details

Relevance

Lidhshmëria
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:09
Date added (local):
Calculating...
References:
Priority:
normal
More links:
Add file Shto skedar Details

Add file

Shto skedar
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:10
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Subquestion codes must be unique. Kodet e nën-pyetjeve duhet të jenë unike. Details

Subquestion codes must be unique.

Kodet e nën-pyetjeve duhet të jenë unike.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:09
Date added (local):
Calculating...
References:
Priority:
normal
More links:
Question codes must be unique. Kodet e pyetjeve duhet të jenë unike. Details

Question codes must be unique.

Kodet e pyetjeve duhet të jenë unike.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:09
Date added (local):
Calculating...
References:
Priority:
normal
More links:
Question codes must start with a letter and may only contain alphanumeric characters. Kodet e pyetjeve duhet të fillojnë me shkronjë dhe mund të përmbajnë vetëm shkronja dhe numra. Details

Question codes must start with a letter and may only contain alphanumeric characters.

Kodet e pyetjeve duhet të fillojnë me shkronjë dhe mund të përmbajnë vetëm shkronja dhe numra.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:09
Date added (local):
Calculating...
References:
Priority:
normal
More links:
Subquestion codes may only contain alphanumeric characters. Kodet e nën-pyetjeve duhet të përmbajnë vetëm shkronja ose numra. Details

Subquestion codes may only contain alphanumeric characters.

Kodet e nën-pyetjeve duhet të përmbajnë vetëm shkronja ose numra.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:09
Date added (local):
Calculating...
References:
Priority:
normal
More links:
Attention: Several question codes were updated. Please check these carefully as the update may not be perfect with customized expressions. Vërejtje: Disa kode të pyetjeve janë ndryshuar. Ju lutem kontrolloni me kujdes, sepse disa ndryshime mund të mos jenë të sakta. Details

Attention: Several question codes were updated. Please check these carefully as the update may not be perfect with customized expressions.

Vërejtje: Disa kode të pyetjeve janë ndryshuar. Ju lutem kontrolloni me kujdes, sepse disa ndryshime mund të mos jenë të sakta.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:10
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Helda
References:
Priority:
normal
More links:
Survey response Përgjigjja e anketës Details

Survey response

Përgjigjja e anketës
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:10
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Survey response %d Përgjigjja e anketës %d Details

Survey response %d

Përgjigjja e anketës %d
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2023-04-17 09:00:10
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 4 5 82

Export as