LimeSurvey logo

Translation of LimeSurvey 5.x: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (5,182) Translated (1,270) Untranslated (3,768) Waiting (0) Fuzzy (144) Warnings (1)
1 2 3 4 5 6 85
Prio Original string Translation
Survey response %d Përgjigjja e anketës %d Details

Survey response %d

Përgjigjja e anketës %d
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:56
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Select all Përzgjidh të gjitha Details

Select all

Përzgjidh të gjitha
You have to log in to edit this translation.
None selected Nuk ka asnjë përzgjedhje Details

None selected

Nuk ka asnjë përzgjedhje
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:57
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Helda
References:
Priority:
normal
More links:
Duplicates will be detected using the participant_id field in this CSV file. Dyfishimet do të zbulohen duke përdorur fushën participant_id në këtë skedar CSV. Details

Duplicates will be detected using the participant_id field in this CSV file.

Dyfishimet do të zbulohen duke përdorur fushën participant_id në këtë skedar CSV.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:55
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Duplicates will be detected by a combination of firstname, lastname and email addresses. Dyfishimet do zbulohen duke kombinuar emrin, mbiemrin dhe adresën email. Details

Duplicates will be detected by a combination of firstname, lastname and email addresses.

Dyfishimet do zbulohen duke kombinuar emrin, mbiemrin dhe adresën email.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:55
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
(none) (asnjë) Details

(none)

(asnjë)
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:56
Date added (local):
Calculating...
References:
Priority:
normal
More links:
Title of subquestion %s was updated to %s. Titulli i nënpyetjes %s u përditësua në %s Details

Title of subquestion %s was updated to %s.

Titulli i nënpyetjes %s u përditësua në %s
You have to log in to edit this translation.
Answer must be greater or equal to %s Përgjigja duhet të jetë më e madhe ose e barabartë me %s Details

Answer must be greater or equal to %s

Përgjigja duhet të jetë më e madhe ose e barabartë me %s
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:53
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Answer must be %s Përgjigja duhet të jetë %s Details

Answer must be %s

Përgjigja duhet të jetë %s
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:53
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Answer must be between %s and %s Përgjigja duhet të jetë ndërmjet %s dhe %s Details

Answer must be between %s and %s

Përgjigja duhet të jetë ndërmjet %s dhe %s
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:54
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Answer must be less or equal to %s Përgjijga duhet të jetë më e vogël ose e barabartë me %s Details

Answer must be less or equal to %s

Përgjijga duhet të jetë më e vogël ose e barabartë me %s
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:54
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Unlimited I pakufizuar Details

Unlimited

I pakufizuar
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:53
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
You did not answer to the security question. Ju nuk ju përgjigjet pyetjes së sigurisë. Details

You did not answer to the security question.

Ju nuk ju përgjigjet pyetjes së sigurisë.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:53
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Quick-add subquestion or answer items Shto në mënyrë të shpejtë nënpyetje ose përgjigje Details

Quick-add subquestion or answer items

Shto në mënyrë të shpejtë nënpyetje ose përgjigje
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:54
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Please fill in at least %s answers Ju lutem plotësoni të paktën %s përgjigje Details

Please fill in at least %s answers

Ju lutem plotësoni të paktën %s përgjigje
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added (GMT):
2020-02-07 08:06:53
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority:
normal
More links:
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 4 5 6 85

Export as