GlotPress

Translation of LimeSurvey 4.x.x: Albanian

1 2 3 4 5 86
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Relevance Lidhshmëria Details

Relevance

Lidhshmëria

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:56 GMT
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Add file Shto skedar Details

Add file

Shto skedar

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:56 GMT
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Subquestion codes must be unique. Kodet e nën-pyetjeve duhet të jenë unike. Details

Subquestion codes must be unique.

Kodet e nën-pyetjeve duhet të jenë unike.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:56 GMT
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Question codes must be unique. Kodet e pyetjeve duhet të jenë unike. Details

Question codes must be unique.

Kodet e pyetjeve duhet të jenë unike.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Question codes must start with a letter and may only contain alphanumeric characters. Kodet e pyetjeve duhet të fillojnë me shkronjë dhe mund të përmbajnë vetëm shkronja dhe numra. Details

Question codes must start with a letter and may only contain alphanumeric characters.

Kodet e pyetjeve duhet të fillojnë me shkronjë dhe mund të përmbajnë vetëm shkronja dhe numra.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:56 GMT
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Subquestion codes may only contain alphanumeric characters. Kodet e nën-pyetjeve duhet të përmbajnë vetëm shkronja ose numra. Details

Subquestion codes may only contain alphanumeric characters.

Kodet e nën-pyetjeve duhet të përmbajnë vetëm shkronja ose numra.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:56 GMT
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Attention: Several question codes were updated. Please check these carefully as the update may not be perfect with customized expressions. Vërejtje: Disa kode të pyetjeve janë ndryshuar. Ju lutem kontrolloni me kujdes, sepse disa ndryshime mund të mos jenë të sakta. Details

Attention: Several question codes were updated. Please check these carefully as the update may not be perfect with customized expressions.

Vërejtje: Disa kode të pyetjeve janë ndryshuar. Ju lutem kontrolloni me kujdes, sepse disa ndryshime mund të mos jenë të sakta.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:57 GMT
Translated by:
Helda
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Survey response Përgjigjja e anketës Details

Survey response

Përgjigjja e anketës

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:56 GMT
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Survey response %d Përgjigjja e anketës %d Details

Survey response %d

Përgjigjja e anketës %d

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:56 GMT
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Select all Përzgjidh të gjitha Details

Select all

Përzgjidh të gjitha

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
None selected Nuk ka asnjë përzgjedhje Details

None selected

Nuk ka asnjë përzgjedhje

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:57 GMT
Translated by:
Helda
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Duplicates will be detected using the participant_id field in this CSV file. Dyfishimet do të zbulohen duke përdorur fushën participant_id në këtë skedar CSV. Details

Duplicates will be detected using the participant_id field in this CSV file.

Dyfishimet do të zbulohen duke përdorur fushën participant_id në këtë skedar CSV.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:55 GMT
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Duplicates will be detected by a combination of firstname, lastname and email addresses. Dyfishimet do zbulohen duke kombinuar emrin, mbiemrin dhe adresën email. Details

Duplicates will be detected by a combination of firstname, lastname and email addresses.

Dyfishimet do zbulohen duke kombinuar emrin, mbiemrin dhe adresën email.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:55 GMT
Translated by:
Florian Nika (florianika)
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
(none) (asnjë) Details

(none)

(asnjë)

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-02-07 08:06:56 GMT
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Title of subquestion %s was updated to %s. Titulli i nënpyetjes %s u përditësua në %s Details

Title of subquestion %s was updated to %s.

Titulli i nënpyetjes %s u përditësua në %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
1 2 3 4 5 86
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as